Onsdagens 3 klipp!

Här kommer den första "Onsdagens 3 klipp", dom som kommenterar de klippet som fått flest "röster" blir länkade nästa onsdag - fram till nästa.

Let´s do it!!

Nr 1

En parodi på Bruno mars - The lazy song. Här är en som under de senaste verkligen lyckats med sina parodier, och denna har dock blivit anmäld flera gånger på youtube för att den är "stötande" (därför den har så lite visningar), men nu har han cencuerat den så nu kan den äntligen visas!! Sen vet ju alla att de är det Bruno mars gör hemma hela tiden, det gick ju inge vidare för honom i "Grenade" med kärleken..Nr 2

Alla har nog sett del 1 utav de bäbisarna som tycks ha en helt normal konversation med varandra, men här är del 2 och den är minst lika bra! 24 miljoner + i visningar med!! Enjoy!Nr 3

Här kommer ett klipp på en EXTREMT grym rally åkare! Vid 1:38 trodde nog kartläsaren att det var kört, och det trodde fan ja med! Sjukt att han lyckas att åka så fort på en sådan sträcka, när det också precis innan regnat jävel.. Spänn fast dig i rallystolen o njut!! Hade haft ett stort smile om jag fått åka med!!
Det var onsdagens 3 klipp!! Kommentera vilken du tyckte var bäst! Så syns vi inom kort!

Best Of YT

5 After work låtar, Tisdag

Tänkte köra igång med ett nytt system..
Kommer alltså varje onsdag lägga upp 3 klipp som ni kära vänner får kommentera vilket klipp som var veckans klipp. De som kommenterat det klippet som fått flest kommentarer blir länkade på min sida här varje onsdag.

Här kommer lite go musik, imorgon kör vi igång med Onsdagens 3 klipp!!
Tisdag

900 views på 3 dagar... Woho go doomsday!! Så underbart allt passar med Friday låten med!
Kick back, relax & enjoy!


/

Hade jag varit i den här situationen så hade jag nog valt en lite längre låt.. Kanske lite nom nom nom nom istället..Ett tappert försök iallafall!


Kommentera!!

<3

Julia Enander


RSS 2.0